Adatkezelési szabályzat és cookie tájékoztató

A jelen Szabályzat 2018.07.26. napjától érvényes és hatályos.

Adatkezelési szabályzat és cookie tájékoztató

A jelen változat e Szabályzat 1.0 verziója, amely 2018. 07.26. napjától érvényes és hatályos.

1. SZABÁLYZAT CÉLJA

Ügyfeleink személyes adatait az Academy4MoMs Kft., (székhely: 1221 Budapest, Kossuth L. utc 45. IX. 54., adószám: _______) kezeli, mint adatkezelő (a továbbiakban: „mi”, „bennünket” vagy „Academy4MoMs Kft.”).

Jelen Szabályzat abban az esetben vonatkozik Önre, ha Ön igénybe veszi oktatási szolgáltatásainkat. (továbbiakban: „Szolgáltatásaink”). Szolgáltatásaink használata az alábbiakat jelenti:

  • az Academy4MoMs Kft-nél igénybe vett helyszíni vagy online oktatást
  • weboldalunk használatával, ahol ez a Szabályzat elérhető, vagy
  • marketingprogramjainkban levő tagságot (Például: promóciós kampányok, regisztrációhoz kötött, kapcsolt szolgáltatás és nyereményjáték),
  • elektronikus direkt marketing kommunikációra történő regisztráció, így például hírlevelekre, amelyeket Ügyfeleinknek e-mailben küldünk, továbbá Social Media csatornák
  • személyes direkt marketing kommunikációs kapcsolattartás (például: állásbörzén, konferenciákon, telesales csatornák)

Ez a Szabályzat abban az esetben is alkalmazandó, ha Ön kapcsolatba lép velünk, vagy mi felvesszük Önnel a kapcsolatot a Szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

A Weboldalaink saját (www.academy4moms.hu), illetve harmadik fél által üzemeltetett weboldalakra mutató linkeket is tartalmazhatnak, amelyek saját adatvédelmi szabályzattal rendelkeznek. Kérjük, olvassa el figyelmesen jelen adatvédelmi szabályzatot és vagy a Szolgáltatási szerződést, mielőtt a személyes adatait megadná valamely weboldalon. A harmadik fél által üzemeltetett weboldalon található tartalom nem áll a befolyásunk alatt, azokért nem vállalunk felelősséget.

Ügyfeleink személyes adatait az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (EU 2016/679, továbbiakban: GDPR) és vagy egyéb, vonatkozó, alkalmazandó adatvédelmi jogszabályok szerint kezeljük. Ügyfeleink személyes adatainak gyűjtése, használata, védelme érdekében kialakított adatvédelmi szabályzatunkban és cookie tájékoztatónkban (a továbbiakban: Szabályzat):

  • meghatározzuk, hogy milyen típusú személyes adatokat gyűjtünk,
  • hogyan gyűjtjük, és mire alkalmazzuk Ügyfeleink személyes adatait,
  • szabályozzuk, hogy mikor és milyen céllal osztjuk meg a személyes adatokat az Academy4MoMs Kft-n belül és más szervezetekkel,
  • útmutatást adunk Ügyfeleink személyes adataihoz való jogairól és választási lehetőségeiről.

2. AZ ACADEMY4MOMS KFT. ÁLTAL GYŰJTÖTT ADAT

SZOLGÁLTATÁSAINK IGÉNYBE VÉTELÉHEZ AZ ALÁBBI SZEMÉLYES ADATOKAT KAPJUK MÁS FORRÁSOKBÓL:

Amikor a Szolgáltatásainkra regisztrál, megadhatja részünkre:

  • személyes adatait, vezeték-, és keresztnevét, e-mail címét, telefonszámát és munkáltatói cégének nevét

Amikor szolgáltatásainkat igénybe veszi web-oldalainkon keresztül, illetve e célból a böngészőt használja, a következő információkat gyűjthetjük:

  • személyes adatait, vezeték-, és keresztnevét, e-mail címét, telefonszámát, legmagasabb iskolai végzettség, nyelvtudás, fényképes önéletrajz (CV),
  • online jelentkezés esetén IP cím,
  • információ a weboldalainkon online keresési viselkedéséről, valamint arról, hogy melyik hirdetésünkre kattint (ideértve azokat is, amelyek más szervezetek weboldalain jelennek meg),
  • Információ azokról az eszközökről, amelyeket ahhoz használt, hogy Szolgáltatásainkhoz hozzáférjen.

Amikor Ön kapcsolatba lép az Academy4MoMs Kft-vel, vagy részt vesz nyereményjátékokban, a következő információkat gyűjthetjük:

  • személyes adatok, amelyeket Ön magáról megad, amikor Ön Szolgáltatásainkkal összefüggésben kapcsolatba lép velünk, például telefonon, e-mailen, vagy postai úton, illetve, amikor közösségi médián keresztül kommunikál velünk (például: az Ön neve, felhasználóneve, elérhetőségi adatai),
  • az Academy4MoMs Kft. által küldött, és Ön által megnyitott e-mailek és egyéb digitális kommunikációk (például olyan linkeket, amelyek lehetővé teszik számunkra annak nyomon követését, amelyekre Ön rákattint),
  • az Ön észrevételei, visszajelzései marketingkutatásokban vagy kérdőívekben.

A SZEMÉLYES ADATOK EGYÉB FORRÁSAI

Személyes adatokat más forrásból származóan is használhatunk, például az Ön által átadott névjegykártyák, vagy online médiacsatornák.

3. HOGYAN ÉS MIÉRT HASZNÁLJA A ACEDYM4MOMS KFT. A SZEMÉLYES ADATOKAT?

Szolgáltatásaink során az alábbi személyes adatokat a következőképp használjuk:

3.1. AMIKOR A SZOLGÁLTATÁSAINKRA REGISZTRÁL, MEGADHATJA RÉSZÜNKRE

Ez a személyes adatok kezelése tekintetében mit jelent?

Az Ön felhasználói fiókjainak kezelése, ideértve Online felhasználói fiókját

Miért gyűjtjük ilyen módon a személyes adatokat?

Az Ön felhasználói fiókjainak kezeléséhez, az Ön által igényelt szolgáltatás teljesítéséhez van szükségünk az Ön személyes adatainak kezelésére.

Jogalap

Szerződés teljesítése:
  • személyes adatait, vezeték-, és keresztnevét, e-mail címét, telefonszámát és munkáltatói cégének nevét,
  • oktatási és tranzakciós adatok
  • elérhetőségi adatok
  • profil részletek

Ezek nélkül az információk nélkül nem tudunk Önnek szolgáltatásokat nyújtani.

Jogos érdek:
  • az Ön megrendelése teljesítésének követése, és az ebben a részben meghatározott más személyes adatok

3.2. OKTATÁSOK ELVÉGZÉSE

Ez a személyes adatok kezelése tekintetében mit jelent?

Az Ön személyes adatainak kezelése

Miért gyűjtjük ilyen módon a személyes adatokat?

Az oktatások nyilvántartásához van szükségünk az Ön személyes adatainak kezelésére.

Jogalap

Szerződés teljesítése:
  • szintfelmérő, tananyaghoz hozzáférés, FIR rendszerben történő lejelentés, Dokumentumok és a mentorált adatait oktatónak vagy munkáltatónak történő átadása, tanfolyam végén az adatok OSAP rendszerben való lejelentése.
Jogos érdek:
  • az Ön, vagy munkáltatójának megrendelésének teljesítésének követése, engedélyezett oktatási regisztráció elvégzése és az ebben a részben meghatározott más személyes adatok.

3.3. VIZSGAKÖZPONTBAN TÖRTÉNŐ VIZSGÁZTATÁS

Ez a személyes adatok kezelése tekintetében mit jelent?

Az Ön személyes adatainak kezelése

Miért gyűjtjük ilyen módon a személyes adatokat?

A vizsgák lebonyolításához, regisztrációhoz, igazolásához nyilvántartásához.

Jogalap

Szerződés teljesítése:
  • vizsgázó regisztrálása a vizsgaközpont rendszerébe, vizsga jelentkezésilap tárolása
Jogos érdek:

Felnőttképzési törvény, pályázati előírások betartása

3.4. MUNKAERŐ-KÖZVETÍTÉS

Ez a személyes adatok kezelése tekintetében mit jelent?

Az Ön személyes adatainak kezelése

Miért gyűjtjük ilyen módon a személyes adatokat?

Munkaerő-közvetítéshez minden fázisához szükséges adatok gyűjtése és továbbítása Partnerek felé

Jogalap

Szerződés teljesítése:
  • személyes adatait, vezeték-, és keresztnevét, e-mail címét, telefonszámát, lakcímét, anyja nevét, születési helyét és időt, személyigazolvány számát, iskolai végzettségét, nyelvtudást, munkatapasztalatát, vizsgaeredményét.

Ezek nélkül az információk nélkül nem tudunk Önnek szolgáltatásokat nyújtani.

3.5. MŰKÖDÉSFOLYTONOSSÁG BIZTOSÍTÁSA ÉS JAVÍTÁSA

Ez a személyes adatok kezelése tekintetében mit jelent?

  1. A Weboldalaink kezelése és javítása
  2. Szolgáltatásaink, irodánk, információs technológiai rendszerek, know-how és az Ügyfeleinkkel történő kommunikáció javításának támogatása
  3. Az Ön internetes böngészési viselkedésének és online regisztrációjának és fizetésének használata

Miért gyűjtjük ilyen módon a személyes adatokat?

  1. A vásárlói élmény javításához a Weboldalainkon cookie-kat alkalmazunk. Bizonyos cookie-kra azért van szükség, hogy weboldalaink funkcióit használhassa, ezért kérjük, ne kapcsolja ki ezek használatát. Más cookie-kat kikapcsolhat, de az ronthatja a felhasználói élményt. A cookie-kkal kapcsolatos további információkat jelen szabályzat tartalmazza.
  2. Piackutatások, felmérések elvégzéséhez, és az információs technológiai rendszereink (beleértve a biztonságot), valamint a szolgáltatásaink javításához, személyes adatok használatára van szükség. Ennek segítségével tudunk jobb szolgáltatást nyújtani Ügyfeleinknek.
  3. Az internetes böngészési viselkedés és az online regisztrációk figyelemmel kísérése lehetőséget ad ajánlataink és szolgáltatásaink személyre szabására. Ez segíti Társaságunkat abban, hogy az Ön elvárásainak megfeleljünk.

Jogalap

  1. Jogos érdek
  2. Jogos érdek
  3. Jogos érdek

3.6. ÜGYFÉLÉLMÉNY FOKOZÁSA

Ez a személyes adatok kezelése tekintetében mit jelent?

Szolgáltatásainkkal, ill. partner cégek és a Mi ajánlatainkkal kapcsolatos marketing kommunikációk küldése Önnek (köztük e-mailben, online hirdetéssel), amikor szolgálatásainkat igénybe veszi. Ehhez illeszkedően, online hirdetéseket láthat általunk és harmadik fél által üzemeltetett weboldalainkon, illetve más szervezetek weboldalain, online médiacsatornákon (például Google AdWords-ön keresztül). Saját marketing kommunikációnk hatékonyságát mérhetjük, és partnereink kommunikációinak hatékonyságát.

Miért gyűjtjük ilyen módon a személyes adatokat?

Olyan marketingkommunikációra törekszünk, amely érdekli Ügyfeleinket. Ehhez szükség van ajánlatainkkal kapcsolatos marketing kommunikációkra adott válaszainak mérésére. Regisztrációs folyamatunkban bármikor megváltoztathatja adatait. Online hirdetések kapcsán is van választási lehetősége, a cookie-k tekintetében is.

Jogalap

Ügyfeleinken e-mailben küldött legtöbb marketing kommunikációnk esetében az Ön hozzájárulására hivatkozunk, de bizonyos esetekben jogos érdek alapján használjuk az Ön személyes adatait.

3.7. KAPCSOLATBA LÉPNI ÉS EGYÜTTMŰKÖDNI ÖNNEL

Ez a személyes adatok kezelése tekintetében mit jelent?

  1. A kapcsolatfelvétel szolgáltatásainkkal kapcsolatban telefonon, e-mailben, vagy postai úton, vagy a közösségi médiában publikált posztokra adott válaszokban.
  2. Promóciók és nyereményjátékok indítása, amelyekben Ön részt vesz.
  3. Az Academy4MoMs Kft. és annak megbízásából mások általi piackutatásokban, kérdőívekben és egyéb aktivitásokban való részvételre meghívás.

Miért gyűjtjük ilyen módon a személyes adatokat?

  1. Ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásaink javításához személyes adatokra van szükség, hogy egyértelmű választ vagy tájékoztatást adhassunk Önt érintő változásokról.
  2. Ön személyes adatainak a kezelése szükséges az Ön által választott promóciók és nyereményjátékok lebonyolításához, ha Ön azokban részt szeretne venni.
  3. A szolgáltatásaink fejlesztéséhez piackutatást végzünk. Ha ezzel kapcsolatban megkeressük Önt, Önnek nem kötelező azokban részt vennie. Amennyiben Ön jelzi, hogy nem szeretné, hogy piackutatásokkal kapcsolatban megkeressük, az Ön választását tiszteletben tartjuk.

Jogalap

  1. Jogos érdek
  2. Jogos érdek
  3. Jogos érdek, amikor szeretnénk Önt meghívni elektronikus úton, például e-mailben vagy sms-ben, akkor az Ön hozzájárulására hivatkozunk.

3.8. VITÁK, PANASZOK VAGY KÉRÉSEK

Ez a személyes adatok kezelése tekintetében mit jelent?

Panaszok, jogi követelések vagy viták kezeléséhez

Miért gyűjtjük ilyen módon a személyes adatokat?

Szolgáltatásainkkal kapcsolatos elégedetlensége vagy a szolgáltatásaink helyszínein baleset, vagy incidens. Bizonyos esetekben ez orvosi, dokumentumokat is jelenthet.

Jogalap

Jogi követelések megalapozása, gyakorlása, vagy védelme, bizonyos esetekben azonban az Academy4MoMs Kft. Jogos érdekére vagy meghatározott jogi előírásra hivatkozva az Ön személyes adatait a jogi kötelezettségeink teljesítése céljából kezelhetjük.

4. SZEMÉLYES ADATOK MEGOSZTÁSA EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNER TÁRSASÁGOKKAL

Az Academy4MoMs Kft. által gyűjtött személyes adatok megosztása, továbbítása abban az esetben és ahhoz szükséges, hogy szolgáltatásainkat a ránk vonatkozó elvárások, jogi és szerződéses követelmények betartásával végezhessük.

Az alábbiakban felsorolt cégek egyes feladatokat végeznek a nevünkben ügyfeleink részére, ideértve, például: Online fizetés, elektronikus direkt marketinget működtető IT rendszerek támogatása stb. Ezek a szervezetek csak azokat az adatokat kezelik, amik ezeknek a feladatoknak az elvégzéséhez és az utasításaink teljesítéséhez szükségesek.

  • Magnet Bank
  • K&H Bank

5. SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

Az Academy4MoMs Kft. az adatok védelmére számítógépes elektronikus, valamint fizikai biztonsági eszközöket használ a vírusvédelem, az adatok titkosítása érdekében az irodák, tantermek, vizsgaközpont továbbá a nyilvántartásokban az adatok biztonságának, sértetlenségének biztosítására. Mindezt saját belső informatikai és adatvédelmi szabályozásában írja elő minden munkatársnak és érdekelt félnek.

6. A SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSÁNAK IDŐTARTAMA

Az Academy4MoMs Kft. a Személyes Adatokat kizárólag jelen adatvédelmi szabályzatban meghatározott cél eléréséhez szükséges legrövidebb ideig, a szolgáltatás elvégzéséig, a Személyes Adatok az Academy4MoMs Kft. rendelkezésére bocsátásától számított maximum egy (1) évig kezeli, amennyiben egyéni szerződés, pályázat vagy vonatkozó, aktuálisan érvénben jogi szabályzó ettől eltérő időt meg nem határoz. Az Academy4MoMs Kft. az Ön Személyes Adatait addig kezelheti, amíg az Adatkezelés célja fennáll, az Academy4MoMs Kft. a Személyes Adatok kezelését megszünteti, amennyiben Ön Személyes Adatainak törlését az Infotv. 14.§ c) pontja alapján kérte.

Amikor weboldalainkat használják, cookie-kat alkalmazunk annak érdekében, hogy az ügyfélélményt személyesebbé tegyük, fejleszthessük és hogy online hirdetéseket juttathassunk el Önnek.

A Cookie-k egyedi azonosítót tartalmazó, kisméretű szöveges fájlok, a számítógépén vagy mobil eszközében tárolódnak. Ezáltal egy weboldal meglátogatásakor az Ön eszköze felismerhetővé válik. A cookie-kat csak az adott oldal látogatásának időtartamára lehet használni, illetve annak a mérésére, hogy Ön időről időre hogyan használja a szolgáltatást és a tartalmat. A Cookie-k segítenek a weboldalainkon használt fontos jellemzők, funkciók megjelenítésében, és az Ön ügyfélélményének fejlesztésében.

AMENNYIBEN HOZZÁJÁRUL A COOKIE-K HASZNÁLATÁHOZ, EZ AZ ALÁBBIAKAT JELENTHETI:

Weboldalaink működésének javítása

A Cookie-k abban segítenek, hogy weboldalaink működésén javítsunk, hogy az Ön felhasználói élményét személyesebbé tehessük, és hasznos funckciókat tudjon használni.

Megfelelő online hirdetés – többek között a közösségi média – megjelenítése

Cookie-kat használunk weboldalainkon, és a közösségi média használata során online hirdetések megjelenítéséhez, amelyekről úgy véljük, hogy az az Ön számára a legérdekesebb lehet. Ezek a Cookie-k információt gyűjthetnek a látogató online viselkedéséről, (például IP cím). Ezáltal Ön láthatja az Academy4MoMs Kft. hirdetéseit a weboldalainkon, illetve más szervezetek weboldalain is, de a Academy4MoMs Kft. weboldalain is láthatók mások hirdetéseit.

A marketing kommunikációink – ideértve az online hirdetéseket – hatékonyságának mérése

A Cookie-k megmutatják, ha Ön megnézett egy hirdetést, és azt is, hogy azt mennyi ideig nézte. Ez az információ segíti az Academy4MoMs Kft-t abban, hogy online hirdetési kampányainak hatékonyságát mérhesse és szabályozhassa, hogy egy hirdetés hányszor jelenik meg Önnél.

A Cookie-kat segítenek a marketing kommunikáció hatékonyságának mérésében, például megmutatják, ha Ön megnyitott egy általunk küldött marketinges hírlevelet.

AZ ACADEMY4MOMS KFT. WEBOLDALAIN KERESZTÜL MŰKÖDŐ HARMADIK FELEK

Jelentősebb partnereinket az alábbi táblázatban az általuk nyújtott szolgáltatással együtt. Ez a lista nem teljes, azonban olyan partnereket tartalmaz, amelyeknek a cookie technológiája a leggyakrabban kerül használatra a Szolgáltatásainkon keresztül.

Mérés & személyre szabás

Google

Annak elemzése, hogy a szolgáltatásainkat hogyan használják, köztük a különböző tartalmi változtatások tesztelését. Ezek az adatok arra is használhatók, hogy lehetővé tegyék a szolgáltatásaink személyre szabását és a szolgáltatásaink hirdetését.

Online marketing

Google, Bing

Az Academy4MoMs Kft. weboldalán és más weboldalokon keresztül Önnek megjelenített esetleges hirdetések személyre szabása az Ön korábbi kapcsolódásain keresztül.

Közösségi media

Facebook, Instagram, Linkedin

Közösségi média felületeken történő reklámozás és a Weboldalainkon történő közösségi megosztás és kapcsolódás lehetővé tétele. Ezek a cégek a saját céljaikra is használhatják az adatokat, köztük az Ön profilozását és más hirdetésekkel való megcélzását.

COOKIE-KKAL KAPCSOLATOS LEHETŐSÉGEK

A böngésző beállításaiban elutasíthatja vagy elfogadhatja az új cookie-kat, a meglévő Cookie-kat törölheti. Beállíthatja, hogy értesítést kapjon a böngészőben minden alkalommal, amikor új cookie-kat helyeznek el. A Cookie-k kezelésével kapcsolatban részletesebb információkat a böngésző „help” funkciójában talál.

Ha Ön úgy dönt, hogy néhány vagy az összes cookie-t kikapcsolja, nem fogja tudni használni weboldalaink valamennyi funkcióját.

Szolgáltatásainkban használt Cookie-kat, a fent részletezett felületeken, míg a hirdetésekhez alkalmazott Cookie-kat kezelheti a YourOnlineChoices weboldal meglátogatásával.

8. HOZZÁFÉRÉSI JOG

Önnek joga van elkérni tőlünk az Önről tárolt személyes adatokat. Ezt hívják érintetti kérésnek. Ha szeretne az Önről tárolt személyes adatokról egy kivonatot kapni, kérjük, írjon e-mailt az contact@a4m.hu címre.

9. EGYÉB ADATVÉDELMI JOGOK

A személyes adataival kapcsolatban Önnek joga van továbbá:

  1. a nem megfelelő információk kijavítására, ebben az esetben az Academy4MoMs Kft. által nyilvántartott adatok nem megfelelőek, hiányosak, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy azokat korrigálhassuk.
  2. tiltakozni a használat ellen: ez esetben kivizsgáljuk az Ön az adatai használata elleni tiltakozását, illetve, direkt marketing elleni tiltakozás esetén nem fogjuk használni a személyes adatait direkt marketinges célokra.
  3. megtiltani a használatot vagy az adatai törlésére: több esetben is kérheti tőlünk a személyes adatainak törlését, így többek között (de nem kizárólagosan), ha:
    • nincs szükség a továbbiakban az Ön személyes adatainak a nyilvántartására,
    • eredményesen nyújtott be általános tiltakozást,
    • visszavonta személyes adatainak használatára vonatkozó hozzájárulását (és emellett nincs más jogalapunk azok használatára),
    • nem kezeltük jogszerűen személyes adatait.
  4. Panasz kezelése az adatvédelmi hatósághoz: adatkezeléssel kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén Munkatárunk a contact@a4m.hu e-mail címen kereshetők meg. Az Ön Személyes Adatainak kezelésével kapcsolatos kérdéssel a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat (elérhetőség: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C; postacím: 1530 Budapest, Pf. 5.)

ELÉRHETŐSÉGEINK

  • Telefonszám:(+36 20) 445 2244
  • Email cím: contact@a4m.hu
  • Nyitvatartás: H-P 8:00-17:30
  • Címünk: Academy4MoMs oktatóközpont
    1011 Budapest,
    Lisznyai utca 3.

KÖVESS MINKET!

  • Facebook oldalunk
  • Instagram oldalunk
  • Linkedin oldalunk

CÉGADATOK
Adószám:
©Academy4MoMs Minden jog fenntartva