Alapinformációk

KIKNEK SZÓLNAK A KÉPZÉSEINK?

Azoknak a kisgyermekes SzuperMamiknak szól, akik karrierváltásban gondolkodnak, nem az eredeti szakmájukban szeretnének visszatérni a munkaerőpiacra, és emellett jó kezekben szeretnék tudni 1,5 – 4 év közötti gyermeküket.

MIKOR KEZDŐDNEK A KURZUSOK, ÉS MEDDIG TUDSZ JELENTKEZNI?

Képzési naptárunk a tanévhez igazodik: 2019/2020-as tanévben 2019. szeptember 2-án indul, 2020. június 26-al ér véget. Jelentkezés legkésőbb a kurzus kezdőnapját megelőzően 2 héttel lehet online.

Hogyan zajlik a felvételi?

Nyelvi képzés – felvételi folyamat

Képzéseinkre minden esetben weboldalunkon keresztól lehet jelentkezni. Ezt követően alapítónk interjú időpontot egyeztet. Az interjú maximum fél órás, online és személyes találkozóra is van lehetőség. Ezt követően ha sikeres az interjú, kezdődhet a beiratkozás.

Jr Programozó képzés – felvételi folyamat

Jr Programozó képzésünk a Green Fox Academy csapatával közös “kooprodukció” ezért eltér a normál felvételi eljárásunktól.

Ahhoz, hogy csatlakozhass a képzésünkhöz, a következő ötlépcsős felvételi folyamaton kell végigmenned, ami kb. 2 hét alatt zajlik le. Erre azért van szükség, mert olyan jelentkezőket szeretnénk felvenni a kurzusra, akikről mi magunk is elhisszük, hogy el fogják tudni végezni a képzést. 

  1. Jelentkezés
  2. Online vagy személyes interjú az A4M alapítójával: Beszélgettek a motivációról, gyerekekről, élethelyzetekről.
  3. Videóinterjú, Online teszt: A jelentkezés leadása után pár nappal kapsz tőlünk egy linket egy videóinterjúhoz, amiben előre rögzített kérdésekre kell válaszolnod egy webkamerán keresztül. Ebben az angol nyelvtudásodat is teszteljük, ami azért fontos, mert a képzés során angol nyelvű tananyagokat használunk, és hallgatóink minden pénteken angolul prezentálnak. Ezt követően e-mailben küldünk neked egy tesztet, ami a kognitív készségeidet méri fel játékos formában. Maximum 30 percet vesz igénybe.
  4. Személyes interjú: A teszt kiértékelése után nem sokkal értesítünk, hogy tovább jutottál-e a következő körbe. Ha igen, akkor behívunk a Green Fox Academybe egy kb. 30 perces interjúra, mert személyesen is szeretnénk megismerni téged. 🙂
  5. Szimuláció: Ha továbbjutottál az interjún is, akkor már csak egy lépés van hátra: egy kb. 1,5 órás csoportos szimuláció, ahol a jelentkezők digitális írástudását figyeljük meg. Ide laptoppal kell érkezni.

HOL LESZ AZ OKTATÁS?

Képzési központunk a XI. kerületben található. Pontos címe: 1115 Budapest, Bartók Béla út 86. Mfsz 3-4. Kapucsengő: 37.

HÁNY FŐVEL INDULNAK EL A PROGRAMOK?

A 2019. szeptemberében induló programoozó kurzus maximum 21 fővel, IT Recruiter és nyelvi kurzusok minimum 6 maximum 8 fővel startolnak.

MILYEN HOSSZÚ A KÉPZÉS?

Képzés hossza függ a képzés típúsától.
Programozó képzésünk szeptembertől június végéig tart, IT Recruiter és nyelvi kurzusok modulokban indulnak.

MI TÖRTÉNIK A KÉPZÉS UTÁN?

A képzés sikeres elvégzése után segítünk első munkahelyed megtalálásában. Állásgaranciát csak a Programozó képzés keretében tudunk biztosítani, azonban jelenleg is dolgozunk egy szélesebb elhelyezési rendszer kiépítésén.

MIRE LESZ SZÜKSÉGED?

Egy saját laptopra, elhivatottságra és a kíváncsiságodra!

Képzési díj

A képzési díjak a bölcsődei ellátás költségét nem tartalmazzák.


A képzési díjak tanfolyamonként eltérőek, az adott képzés oldalán találhatóak.

Képzési díj befizetésére a 4 hónapot meg nem haladó képzések esetében a képzés kezdetéig van lehetőség. Jr programozó képzés keretében előfinanszírozás, részletfizetés valamint az ösztöndíjas férőhelyeken utólagos részletfizetésre van lehetőség.


A hallgatói szerződésben meghatározott módon a képzési tanrend be nem tartása a képzésből való kizárással jár. Előfinanszírozás esetén a befizetett tandíjat ez esetben nem áll módunkban visszatéríteni, utófinanszírozás esetén pedig a hallgatót a képzés díjának utólagos megfizetésére kötelezzük.
Minden leendő hallgató ugyanazon a felvételi eljáráson esik át, de a kiválasztásban előnyt élveznek azok, akik az előfinanszírozás opciót választják valamint akik gyermeküknek bölcsődei ellátást igényelnek. A képzés folyamán mindenki ugyanabban a tanulási folyamatban vesz részt, és ugyanazokon a vizsgákon kell megfelelnie.

Bölcsődei ellátás

A hallgatói szerződésben meghatározott órarendnek megfelelő bölcsődei ellátás díja 4 hónapot meg nem haladó képzések esetében napidíjként, Jr Programozó képzés esetében havidíjként került meghatározásra. Hiányzás esetén a havidíjból jóváírásra nincs lehetőség. Étkezés díja a következő ellátási hónapban kerül jóváírásra.

Bölcsődénk a Blue Elephants!

Bölcsődei ellátás keretében 1,5-4 év közötti gyermekeket várunk.


Gyermekfelügyelet
5.500 Ft / nap
Csak a rövidebb, 4 hónapot meg nem haladó képzések esetében.
Szakmai program: magyar és angol nyelvű foglalkozások, finommotorika fejlesztés, mozgásfejlesztés
Bölcsődei ellátás
65.000 Ft / hónap
Csak a Jr. Programozó Képzés esetében.
Szakmai program: magyar és angol nyelvű foglalkozások, finommotorika fejlesztés, mozgásfejlesztés
Bölcsődei étkezés - fél nap
1.000 Ft / nap
Napi 3x-i étkezést biztosítunk ( Reggeli, tízórai, ebéd )
Hiányzás esetén az étkezési díja a következő hónap számlájában jóváíródik.
Bölcsődei étkezés - teljes nap
1.200 Ft / nap
Napi 4x-i étkezést biztosítunk ( Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna )
Hiányzás esetén az étkezési díja a következő hónap számlájában jóváíródik.