Loading...

Készülj tudatosan a bölcsődére!

Ezer kérdés merül fel ilyenkor a Szülőkben. Főleg most a Covid miatt…Helyes bölcsődébe “adni ” a gyermekünket? Érezheti-e rosszul magát emiatt a Szülő? Érezhet-e kételyeket? Jönnek majd az ítélkező rokonok, ismerősök, ismeretlenek a játszótéren? Nem teszek ezzel rosszat a gyerekemnek? Csak gyűlik és gyűlik a kérdés és nem látod, hogy vágj neki a gondolataid rendbetételének?

Segítek, hogy továbblendülj a “káosz és tanácstalanság” állapotából!

Konzultációs folymat keretében felkészülünk a bölcsődei elválásra, segítek ráhangolódni a rád váró feladatra! Ha még nincs meg a kiválasztott intézmény, segítek tisztázni az elvárásokat, megmutatom hol érdemes utánanézni az intézményeknek-szolgáltatóknak. Nem érdemes egyedül kínlódni hosszasan, hiszen sokan voltunk-vagyunk hasonló helyzetben. Épp ezért hidd el, segítséggel könnyebb! Akár egyetlen konzultáció óriási változást hozhat, de választhatod 3 alkalmas csomagunkat a további találkozásokra.

Miért és mire van szükséged a gondolataid rendezéséhez?

A miértre a legegyszerűbb válaszolni. Nem vagy “szaranya”, nem vagytok “rossz szülők”. Sikeres bölcsődébe szoktatás alapfeltétele a kiegyensúlyozott család, nyugodt, kételyek nélküli szülők. Ehhez pedig elhatározásra van szükség, hogy tenni akarsz, hogy készülni akarsz, hogy tudatosabb legyél és kitartó! Végigkísérünk az úton, így elindulhatsz a jó irányba!

Miben segíthetek Neked? Miért találkozzunk?

Nem vagyunk egyformák, nincs két egyforma helyzet, nincs két egyforma anyaság, nincs két egyforma család, NE HASONLÍTSD MAGAD MÁSOKHOZ! Témakörök változhatnak épp ezért, de a konzultációs folyamat keretében a főbb pontok megegyeznek. Egy a lényeg, merj segítséget kérni!

#mindenanyaszuperhős #bízzmagadban #nemvagyszaranya

#mindenanyaszuperhős #bízzmagadban #nemvagyszaranya

#mindenanyaszuperhős #bízzmagadban #nemvagyszaranya

#mindenanyaszuperhős #bízzmagadban #nemvagyszaranya

Miért Tőlem kérj segítséget?

Marketing blabla helyett jöjjenek a tények!

3 éve saját 2 csoportos családi bölcsődémet vezetem, így testközelből tapasztaltam a nehézségeket.

3,5 éve született meg kisfiam, akinek az Academy4MoMs indulását köszönhetem. Nélküle és a családom nélkül továbbra is taposnám a multik világát.

Lassan 11 éve belecsöppentem a HR világába, voltam nagyon lent és nagyon fent, de azt mondják, hogy ez mindig jellemző volt rám, segíteni akartam. Hallgattam, támogattam, szerveztem, nyomoztam, de nem adtam fel és addig mentem, amíg megoldás nem lett.

Mennyibe is kerül? Milyen csomagok vannak?

Minden esetben egy rövid skype, zoom, vagy messenger találkozó előzi meg a konzultációt, melyen átbeszéljük miért is fordultál hozzám, mivel készüljek az első konzultációra.

Csomagjaink egy felépített konzultációs folyamatot valósítanak meg a siker érdekében az 1 alkalmas konzultációt követően, minden esetben az 1 alkalmas konzultáció az első lépés.

Jelenleg skype-on, zoom-on, vagy messenger-en vagyunk elérhetőek!

Konzultáció

12.000

Ft/Alkalom

1 alkalom – 60 perces konzultáció

Jelentkezés a formon keresztül!

Alapcsomag

20.000

Ft/Csomag

2 alkalom x 60 perces konzultáció

Tartalmaz: 2 alkalmas konzultációt

Jelentkezés a konzultáción!

Extra konzultáció

10.000

Ft/Alkalom

1 alkalom – 60 perces konzultáció

Csak csomagokhoz kiegészítő alkalom szükségesnek ítélt témában

Jelentkezés a konzultáción!