Jr Programozó

Részidős programozóképzés kisgyermekes SzuperMamiknak

A program azoknak a kisgyermekes SzuperMamiknak szól, akik programozóként terveznek visszatérni a munka világába, és emellett jó kezekben szeretnék tudni gyermeküket. A Green Fox Academy és az Academy4MoMs összefogásában létrehoztunk egy részidős programozóképzést, ahol mindezt lehetővé tesszük.

Miközben Te belevágsz egy új szakma elsajátításába, gyermekedet szakértő csapat fejleszti. Ráadásul mindezt egy helyen biztosítjuk számodra, hiszen a képzés helyszínén egy élményközpontú bölcsődével várunk, így a tanulás alatt sem leszel távol gyermekedtől.

Hogyan zajlik a képzés?

Mentori keretrendszer, 612 kontaktóra

Angolra hangoló csapatépítő

2020. szeptember: heti 2 x 3 óra

Programozókurzus

2020. október: heti 3 x 3 óra

2020. november - 2020. április: heti 5 x 3 óra

2021. május - június: heti 5 x 6 óra

Mikor kezdődik a program, és meddig tudsz jelentkezni?

Kurzus indulása: szeptember 7., Jelentkezési határidő: július 26.

Mire lesz szükséged?

Középszintű angoltudásra, egy saját laptopra és a kíváncsiságodra. Ahhoz, hogy csatlakozhass a képzésünkhöz, egy ötlépcsős felvételi folyamaton kell végigmenned, ami kb. 2 hét alatt zajlik le. Erre azért van szükség, mert olyan jelentkezőket szeretnénk felvenni a kurzusra, akikről mi magunk is elhisszük, hogy el fogják tudni végezni a képzést, és hasonló sebességgel tudnak majd haladni.

Hol lesz az oktatás?

Academy4MoMs Képzési Központ és Blue Elephants bölcsőde, Bartók Béla út 86., mfsz. 5.

Mi történik a képzés után?

A képzés sikeres elvégzése után segítünk egy részidős pozícióban való elhelyezkedésben.

Hogy minél könnyebben boldogulj ebben az új élethelyzetben, a kurzus során tréning és coaching alkalmakat biztosítunk számodra.

Képzési díj

A képzési díj az angol alapozó és a bölcsődei ellátás költségét nem tartalmazza. Ez külön kerül meghatározásra. Bölcsőde napközbeni gyermekfelügyelet tevékenységet lát el, cafetériában elszámolható.

A hallgatói szerződésben meghatározott módon a képzési tanrend be nem tartása a képzésből való kizárással jár. Előfinanszírozás esetén a befizetett tandíjat ez esetben nem áll módunkban visszatéríteni, utófinanszírozás esetén pedig a hallgatót a képzés díjának utólagos megfizetésére kötelezzük.

Minden leendő hallgató ugyanazon a felvételi eljáráson esik át, de a kiválasztásban előnyt élveznek azok, akik az előfinanszírozás opciót választják. A képzés folyamán mindenki ugyanabban a tanulási folyamatban vesz részt, és ugyanazokon a vizsgákon kell megfelelnie.

Előfinanszírozás elhelyezkedés segítésével

1.250.000 + ÁFA


Ezt válaszd, ha lehetőséged van előre kifizetni a képzés díját.


 • A képzés sikeres elvégzése után segítünk az elhelyezkedésben (40 órára vetítve) min. bruttó 350.000 Ft kezdőfizetésért
 • Fizetés 2 részletben: 50% a szerződés aláírásakor, 50% 2020. augusztus 31-ig
 • Jár az elhelyezkedési garancia: ha a sikeres végzést követő fél éven belül a hallgatói szerződésedben részletezett feltételek szerint nem találsz állást, a képzés teljes díját visszafizetjük, illetve ösztöndíjas csomag esetén elengedjük

Előfinanszírozás elhelyezés nélkül

1.590.000 + ÁFA


Ezt válaszd, ha már biztos helyed van a képzést követően, vagy külföldre mennél dolgozni közvetítés nélkül.

 • Ebben az esetben nem tudsz a szerződött partnereinkhez menni dolgozni, illetve nem is közvetítünk ki hozzájuk
 • Fizetés 2 részletben: 50% a szerződés aláírásakor, 50% 2020. augusztus 31-ig
 • Nem jár az elhelyezkedési garancia


Ösztöndíj, elhelyezkedés segítésével

795.000 Ft+ ÁFA


Ezt válaszd, ha szeretnél karriert váltani, de még nincs meg rá a fedezeted.

 • A képzés sikeres elvégzése után segítünk az elhelyezkedésben (40 órára vetítve) min. bruttó 360.000 Ft kezdőfizetésért
 • Fizetés a képzés elvégzése után: 10 hónapon keresztül havi 79.500 Ft + ÁFA
 • Első részlet: a kurzus vége után legkésőbb 3 hónappal
 • Ösztöndíjat limitált számban, a felvételi folyamat során legjobb eredményt elérő jelentkezőknek van lehetőségünk felajánlani. Fontos, hogyha ösztöndíjas finanszírozásra jelentkezel, de végül nem kerülsz be az ösztöndíjasok közé, másik úton már nem tudsz jelentkezni képzésünkre.
 • Jár az elhelyezkedési garancia: ha a sikeres végzést követő fél éven belül a hallgatói szerződésedben részletezett feltételek szerint nem találsz állást, a képzés teljes díját visszafizetjük, illetve ösztöndíjas csomag esetén elengedjük


Angol alapozó és bölcsődei ellátás

Angol


Jr Programozó képzésünk alapmodulja, mely nyelvtudástól függetlenül mindenki számára kötelező. Szeptember hónapban heti 2x3 óra. Célja a csoport egységének megalapozása, egymás megismerése. Díja: 42.000 Ft

Bölcsőde


A hallgatói szerződésben meghatározott órarendnek megfelelő bölcsődei ellátás díja havidíjként került meghatározásra. Hiányzás esetén a havidíjból jóváírásra nincs lehetőség. Havidíj teljes napos ellátásra vonatkozik, minden nap fél 9-től délután fél 4-ig.

Bölcsődei ellátás keretében 1,5-4 év közötti gyermekeket várunk.

Képzési felvételi eljárás keretében elsőbbséget élveznek azon anyák, akik gyermeküknek bölcsődei ellátást igényelnek. Díja: 75.000 Ft/hó

Válts velünk!