Loading...

Részidős programozóképzés kisgyermekes SzuperMamiknak

A program azoknak a kisgyermekes SzuperMamiknak szól, akik programozóként terveznek visszatérni a munka világába, és emellett jó kezekben szeretnék tudni gyermeküket. A Green Fox Academy és az Academy4MoMs összefogásában létrehoztunk egy részidős programozóképzést, ahol mindezt lehetővé tesszük.

Miközben Te belevágsz egy új szakma elsajátításába, gyermekedet szakértő csapat fejleszti. Ráadásul mindezt egy helyen biztosítjuk számodra, hiszen a képzés helyszínén egy élményközpontú bölcsődével várunk, így a tanulás alatt sem leszel távol gyermekedtől.

Ha az előjelentkezési időszakban (május 2-ig) adod le a pályázatod, a karriertámogatás 50% garanciával szolgáltatást a Green Fox Academy állja.

Hogyan zajlik a képzés?

Mentori keretrendszer, 612 kontaktóra

Angolra hangoló csapatépítő
2021. szeptember: heti 2 x 3 óra
Programozókurzus
2021. október: heti 3 x 3 óra
2021. november – 2022. április: heti 5 x 3 óra
2022. május – június: heti 5 x 6 óra

A képzést soft skill tréningek és coaching alkalmak is kiegészítik.

Mikor kezdődik a program, és meddig tudsz jelentkezni?

Kurzus indulása: szeptember
Előjelentkezési határidő: 
2021. május 2.

Mire lesz szükséged?

Középszintű angoltudásra, egy saját laptopra és a kíváncsiságodra. Ahhoz, hogy csatlakozhass a képzésünkhöz, egy ötlépcsős felvételi folyamaton kell végigmenned,  ami kb. 2 hét alatt zajlik le. Erre azért van szükség, mert olyan jelentkezőket szeretnénk felvenni a kurzusra, akikről mi magunk is elhisszük, hogy el fogják tudni végezni a képzést, és hasonló sebességgel tudnak majd haladni.

Hol lesz az oktatás?

Academy4MoMs Képzési Központ és Blue Elephants bölcsőde, Bartók Béla út 86., mfsz. 5.

Mi történik a képzés után?

A képzés sikeres elvégzése után segítünk egy részidős pozícióban való elhelyezkedésben.

Hogy minél könnyebben boldogulj ebben az új élethelyzetben, a kurzus során tréning és coaching alkalmakat biztosítunk számodra.

Képzési díj

Mindegyik csomag esetében elhelyezkedés segítésével támogatjuk az anyákat!

A képzési díj az angol alapozó és a bölcsődei ellátás költségét nem tartalmazza. Ez külön kerül meghatározásra. Bölcsőde napközbeni gyermekfelügyelet tevékenységet lát el, cafetériában elszámolható.

A hallgatói szerződésben meghatározott módon a képzési tanrend be nem tartása a képzésből való kizárással jár. Előfinanszírozás esetén a befizetett tandíjat ez esetben nem áll módunkban visszatéríteni, utófinanszírozás esetén pedig a hallgatót a képzés díjának utólagos megfizetésére kötelezzük.

Minden leendő hallgató ugyanazon a felvételi eljáráson esik át, de a kiválasztásban előnyt élveznek azok, akik az előfinanszírozás opciót választják. A képzés folyamán mindenki ugyanabban a tanulási folyamatban vesz részt, és ugyanazokon a vizsgákon kell megfelelnie.

Előfinanszírozás

1.428.000.- Ft

Ezt válaszd, ha lehetőséged van előre kifizetni a képzés díját.

  • Fizetés 2 részletben: 50% a szerződés aláírásakor, 50% 2021. augusztus 31-ig
  • Pénzvisszafizetési garancia, ha a képzés első 3 hetében meggondolnád magad
  • Kiegészíthető ‘Karriertámogatás 50% garanciával’ szolgáltatásunkkal, melynek ára 350.000 Ft + ÁFA. Add le pályázatodat az előjelentkezési időszakban, és a szolgáltatás díját a Green Fox Academy állja.

 

Jövedelemarányos utófinanszírozás

2.268.000.- Ft

Ezt válaszd, ha szeretnél karriert váltani, de még nincs meg rá a fedezeted.

  • Amint elhelyezkedsz, minden hónapban a nettó fizetésed 20%-ával fizeted vissza a képzést. A kurzus kezdetekor csak 100.000 Ft + ÁFA kaució fizetendő.
  • Pénzvisszafizetési garancia, ha a képzés első 3 hetében meggondolnád magad
  • Kiegészíthető ‘Karriertámogatás 50% garanciával’ szolgáltatásunkkal, melynek ára 350.000 Ft + ÁFA. Add le pályázatodat az előjelentkezési időszakban, és a szolgáltatás díját mi álljuk.

 

Részletfizetés modulonként

Alapozó modul: 540.000.- Ft

Orientációs modul: 540.000.- Ft

Projekt modul: 684.000.- Ft

Ezt válaszd, ha több részletben szeretnéd kifizetni a képzés díját.

  • Tandíjfizetés minden megkezdett modul előtt kb. 2 héttel
  • Pénzvisszafizetési garancia, ha a képzés első 3 hetében meggondolnád magad
  • Kiegészíthető ‘Karriertámogatás 50% garanciával’ szolgáltatásunkkal, melynek ára 350.000 Ft + ÁFA. Add le pályázatodat az előjelentkezési időszakban, és a szolgáltatás díját mi álljuk.

 

Angol alapozó és bölcsődei ellátás

Angol

Jr Programozó képzésünk alapmodulja, mely nyelvtudástól függetlenül mindenki számára kötelező. Szeptember hónapban heti 2×3 óra. Célja a csoport egységének megalapozása, egymás megismerése. Díja: 50.000 Ft

Bölcsőde

A hallgatói szerződésben meghatározott órarendnek megfelelő bölcsődei ellátás díja havidíjként került meghatározásra. Hiányzás esetén a havidíjból jóváírásra nincs lehetőség. Havidíj teljes napos ellátásra vonatkozik, minden nap fél 9-től délután fél 4-ig.

Bölcsődei ellátás keretében 1,5-4 év közötti gyermekeket várunk.

Képzési felvételi eljárás keretében elsőbbséget élveznek azon anyák, akik gyermeküknek bölcsődei ellátást igényelnek. Díja: 75.000 Ft/hó

Válts velünk!