Küldetésünk

Ha lenne lehetőséged gyermekedet biztos helyen tudni, belevágnál egy új szakma megismerésébe? 
 
Lehetőséget biztosítunk kisgyermekes anyukáknak a tanulásra, egy új szakma megismerésére.

Mindeközben gyermekük, gyermekeik szakképzett gyermeknevelők felügyelete alatt kis közösséget alkotva játszanak, fejlődnek. Élményközpontú bölcsi és oktatási központ egy helyen.

Kiknek ajánljuk

Úgy érzed, hogy a jelenlegi munkaköröd nem tökéletes számodra? Gondold át a váltás lehetőségét. Milyen irányba szeretnél menni?

Készen állsz a gyermekedtől külön válni, kezdetben rövidebb majd hosszabb időszakokra? Készen állsz tanulni, időt rászánni? Készen állsz változtatni és a legfontosabb: hiszel magadban?

Jelenkezés előfeltétele a gyermek betöltött 18 hónapos életkora:

Gyermek betöltötte a 18 hónapos életkort

Sikeres felvételi beszélgetések esetén kezdődik az új kihívás! Szerződést kötünk és átbeszéljük a még felmerülő kérdéseket.

Gyermek még nem töltötte be a 18 hónapos életkort

Ebben az esetben az interjúkat követően a gyermeked betöltött 18 hónapos korának megfelelően induló kurzusunkra megkötjük a szerződést.

Képzések indulását 2 hetes bölcsődei beszoktatási időszak előzi meg. Gyermekek és anyák megismerkednek kollégáinkkal, bölcsődénkkel.

Milyen kurzusokat is tartunk?

Felvételt nyert hallgatóink minden esetben alapozó nyelvoktatáson vesznek részt. Ez az időszak szolgál a tanuláshoz való visszaszokásra. Nem nyelvtant tanítunk, beszélgetünk, kötetlenül és jó hangulatban felvesszük a fonalat.

Alapozó képzésnek nevezzük a nyelvi ( angol és német ) illetve a számítógép felhasználói képzéseinket.

IT képzések keretében Junior Programozó, Scrum Master illetve Business Analyst képzéseket szervezünk. Hisszük, hogy a nők, az anyák kitartásukkal, “multitasking” mentalitásukkal kiemelkedően sikeresek lehetnek ezen a területen.​

Nem mindenki érzi komfortosan magát az IT világában, ezért Recruitment és a HR szakma más területeivel is készülünk.

Olyan adminisztratív területekkel is készülünk, amelyekre az SSC-BSC és egyéb multinacionális környezetben nagy kereslet van.

Igazi SzuperMamik születnek, képzéseink végére bebizonyítjuk, hogy igenis velünk van az erő!​​