Háttérben mi vagyunk

Utasi-Peszlen Rita

2006-ban végeztem az Általános Vállalkozási Főiskola Reklámszervező szakmenedzser szakán, majd Közgazdász diploma megszerzése következett az Óbudai Egyetemen. Ezt követően az ELTE Igazságügyi igazgatási szakát teljesítettem sikeresen. Mindeközben HR területen gyakornoki pozícióból az évek alatt vezetői szintig jutottam. Kisfiam érkezésével az életem teljes fordulatot vett, a munkaügy és munkajog területéről a gyerekek felé sodródtam, 2017 nyarától a Blue Elephants Napközbeni Gyermekfelügyeletet vezetem. Idén azonban visszatérek a felnőttek világába is, megnyitjuk az Academy4MoMs képzési központot, ahol kisgyermekes édesanyáknak szervezünk képzéseket. 1st Steps bölcsivel alkot az Academy egy kerek egészt. Academyvel kapcsolatosan a főbb feladatok, mint szervezés vezetés tartozik hozzám. 

Tóth Lívia

2001-ben végeztem a Semmelweis Egyetem, Testnevelés és Sporttudományi karon, Testnevelő tanárként. 2004-től óvodapedagógusként dolgoztam egy budai magánóvodában, ahol rengeteg sportolási lehetőséget biztosítottam a gyerekeknek. Bölcsiseknek babatorna, fit-ball kicsiknek és nagyoknak, családi síelés- síoktatással, mindennapi reggeli torna- feltöltődéssel, felesleges energiák levezetésére. A szeretet, amit a gyerekektől kaptam, a fejlődés, amit hétről- hétre láttam, megértette velem, az életem elképzelhetetlen gyerekek nélkül.
2013-től a British Schoolban kezdtem dolgozni testnevelő tanárként ahol napi szintem tartottam mindenféle foglalkozásokat az ovisoknak és az alsó tagozatosoknak.
2016-ban megszületett kislányom, aki még boldogabbá tette az életem. 2018. júliusától szakmai irányításom alatt nyitja meg kapuit a 1st Steps. Célunk minél több családba eljuttatni a mozgás fontosságát és szeretetét.