Képzési helyszín

Tantermi oktatással jelenleg Budapesten indítunk képzéseket.

Alapozó képzések

Maximum 7 fős csoportokban, az előre meghatározott tudásszint eléréséhez egyedileg kidolgozott képzési tematikát követve oktatjuk az angol és/vagy német nyelvet.

Alap számítógép felhasználói képzés keretében Office alapjaival és titkaival ismertetjük meg az anyákat.

Bővebben…

IT képzések

Fejlesztőként részt veszel az informatikai megoldások tervezésében és implementálásában, alkalmazásfejlesztés a kijelölt eszközökkel, környezetben. Megtanulod menedzselni az informatikai változásokat. Megismered a meglévő adatbázisokat és használatukat. Egyedi riportokat, lekérdezéseket készíthetsz és elemezheted az adatokat. Részt vehetsz egyedi projektekben és támogathatod IT oldalról a termékfejlesztéseket.

Bővebben…

Szívesen vennél részt izgalmas IT projektekben, komplex folyamatfejlesztések megvalósításában? A feladatodnak az üzleti igények felmérése, a folyamattervezés, a fejlesztőkkel közös megvalósítás és a tesztelés is része lehet akár. 

Bővebben…

Ha nyitott,  proaktív, analitikus, logikus, empatikus személyiséggel rendelkezel és szeretsz csapatban dolgozni, nem mellesleg közel áll hozzád az IT terület, akkor megismertetünk az agilis szoftverfejlesztési módszertanokkal. Fontos az angol nyelvtudás, hiszen a csapat kommunikációs középpontja leszel.

Sherlock Holmes és Watson egyben.

Kérdezel: értelmez, utánajár, letisztáz, megért, visszakérdez.

Megoldod az adott helyzetet: problémát megold, bajt megelőz vagy elhárít, csapat életét szervezi, jobbító javaslatokat tesz, végigvisz.

Kommunikálsz: tükröt tart, vizualizál, kihirdet, megmutat, elújságol, kampányol, egyeztet, beszámol.

Minden apró részletre figyelsz:  előrehaladást követ, processzeket felügyel, fejlődési lehetőségeket keres, kiszagolja a veszélyt.

HR képzések

HR-es Kismama vagy? Tervezel visszatérni, szeretnéd tudásodat frissíteni? Ezen képzésünk Neked szól!

Aktuális trendek, sok évnyi tapasztalat, ezek várnak képzésünkön. Feladattípusaink valós vállalati szituációkat, segédanyagokat, ábrákat, táblázatokat tartalmaznak, melyek segítségével együtt gondolkodunk, elemzünk és összegzünk a nagyobb blokkok végén. Az oktatási alkalmak nagyrészét mini készségfejlesztő blokkokkal tűzdeltük meg.

A HR School pszichológusa által kidolgozott szituációs gyakorlatokban egy-egy munkahelyi helyzetet szimulálunk.
Tematikánkba vállalatismereti és közgazdaságtani tudásanyagot is beépítettünk: erre alapozva haladunk lépésről-lépésre az egyes gyakorlati HR feladatokon keresztül.
Megismertetünk egy olyan felsőbb szintű, stratégiai gondolkodásmóddal is, amely nélkülözhetetlen a vezetőkkel való partneri viszony kialakításához.

Érdekel a HR világa, azon belül a toborzás-kiválasztás? Researcher képzés keretében megismerkedhetsz a pályázatok elbírálásának szempontrendszerével, az interjúszervezés lépéseivel és buktatóival, interjúk lebonyolításával továbbá szituációs feladatok keretében konkrét interjúesetekkel.

Angol és/vagy német nyelvtudás ezen a területen is kiemelten fontos, de egyéb nyelvtudással is szuper lehetőségek vannak.