2018.07.23.
RTL Klub Reggeli
 

Csodás lehetőség anyukák számára!

 
 

A Green Fox Academy és az Academy4Moms közösen létrehozott egy képzést, mely kifejezetten 1,5-4 éves korú gyereket nevelő anyáknak hirdettek meg: amíg ők programozni tanulnak, addig gyermekeikre a bölcsiben vigyáznak.

Facebook Pagelike Widget
2018.07.19.
HR Portál
 

Kisgyermekes anyukák segíthetnek a programozóhiányon

 
 

Már most húszezer informatikus hiányzik Magyarországon, és ez a szám növekedni fog a jövőben. Figyelembe véve a szakma kiemelkedő fizetési szintjét is, nem kérdés, hogy a karrierváltáson gondolkodóknak érdemes belevágniuk a programozóképzésbe. A Green Fox Academy legújabb, az Academy4Moms-szal közös képzését kifejezetten 1,5-4 éves korú gyereket nevelő anyáknak hirdették meg: amíg ők programozni tanulnak, gyermekeikre bölcsiben vigyáznak. Majd a képzés elvégzése után az elhelyezkedésben is segítenek nekik.

Facebook Pagelike Widget
2018.07.17.
NLCafé
 

Míg kisgyermeke a bölcsiben játszik, anya ugyanott programozni tanul 

 
 

Kisfia születéséig HR-esként dolgozott Utasi-Peszlen Rita több nagyobb cégnél, így pontosan tudja, milyen nehézségekkel küzdenek azok az anyák, akik kisgyerekkel szeretnének visszatérni szülés után a munkaerőpiacra. Bölcsitulajdonosként ezért egyedülálló karrierváltási lehetőséget kínál az anyáknak: míg a gyermekükre gondosan vigyáznak, addig ők programozóvá válhatnak a Green Fox Academy részidős képzésén.

Facebook Pagelike Widget
HRBLOG.hu

A jó pap holtig tanul… az az igazság, hogy sokáig nem értettem ennek a közmondásnak a létjogosultságát, de mostanában sikerült megvilágosodnom. Rohanó világban élünk, gomba mód szaporodnak a cégek, vállalkozások, melyek olyan irányzatokat és célokat tűznek ki maguk elé, amelyekhez bizony a régi szakképesítéseink már kevésnek bizonyulnak….

Facebook Pagelike Widget