Nyelvi képzések

A hétköznap is használható nyelvtudásban nem a pontos nyelvtan számít, hanem a bátor, élettel teli kommunikáció. Segítünk a gátakat lebontani! Önbizalmat építünk, szókincset a laza, erőlködés nélküli megszólalásokhoz, hasznos paneleket-szituációkat tanítunk, mellyel hatékonyan tudsz párbeszédeket folytatni, helyzeteket megoldani.

Nyelvi kurzusaink moduljai egymásra építve segítenek ebben.

Anya és pici együtt tanul: kisgyermekek korai nyelvi fejlesztése az édesanya jelenlétével

A modern, integráló szemléletű pszichológia és pedagógia egyik legszebb felismerése, hogy a kisgyerekek korának megfelelő eszközökkel és módszerekkel végzett (nyelv)oktatás hatékony, tartós és a személyiséget is fejlesztő sikerélmény lehet.

Fontos kiemelnünk, hogy a gyermekeket ebben az életkorban nem tehetjük “iskolarendszerbe”. Nem válhat feladat és teljesítményorientált iskolává, ezért játékok, dallamok, mondókák és a mozgás segítdégévelismertetjük meg a gyermekeket az idegen nyelvvel.

Kicsiknek tartott foglalkozásainkon az édesanya is jelen van, így újból nyelvi környezetbe kerül, visszatérnek a szavak, panelek, kifejezések, egyre magabiztosabban énekli a tanárokkal a dalokat, folyatat velük párbeszédet az adott nyelven. Azon az anyukák akiknek ismertlen még a nyelv, a gyermekükkel együtt szerezhetnek alapokat.

Megismerhető nyelvek a piciknek ( és vele az anyáknak ): angol, német, francia.

Anya tanul, pici játszik: amíg az anya nyelvi kurzuson vesz részt, addig a pici a bölcsi részen játszik, fejlődik

Beszédközpontú nyelvi képzéseink felkészítenek a munkába való visszatérésre. Célunk magabiztos kommunikációképes tudást biztosítani.

Megismerhető és fejleszthető nyelvek: angol, német, francia, olasz, spanyol.

Csoportok nyelv, tudás és célmunkakör függvényében kis csoportos formában indulnak, indulási dátumok hamarosan.