Görög Nóra

(Win Win Mentoring)

Napjainkban vitathatatlan versenyelőny a kisvállalkozók kezében a kiváló ügyfélkezelés és az, hogy merjék és tudják eladni saját termékeiket és szolgáltatásaikat.

Munkád során biztosan megfogalmazódott Benned is legalább egy az alábbi mondatok közül, melyek hozzám érkeztek:

“Nóra, segíts, elakadtam. Egyszerűen lefagyok, ha érkezik egy ügyfélreklamáció.”

“Már megint úgy érzem, hogy sokkal jobb feltételeket is kitárgyalhattam volna a vállalkozásomnak, de eszköztelennek érzem magam.”

“Én mindent megteszek az ügyfeleimért, de a kollégáimnak kevésbé megy az ügyfélkezelés. Tudnál tartani nekik egy tréninget?”

“Kiküldtem az árajánlatot, egy hét eltelt, de nem is reagált. Szerinted írjak neki? De nem szeretek nyomulni, meg nem is akarom tukmálni magam. Hogyan csináljam, hogy összejöjjön az üzlet?”

Azért hoztam létre a WinWin Mentoringot, mert az értékesítés, a kommunikáció és a marketing tevékenységek igen széles palettáját ismerem és szívügyem, hogy azzal a know-how-val, amit összeraktam az évek alatt, segítsek másoknak, hogy profin kezeljék az ügyfeleiket vagy akár csapatukat. Hiszek benne, hogy vállalkozóként, vezetőként, értékesítőként nem az a feladat, hogy reneszánsz emberként mindenhez értsünk. Úgy gondolom, meg kell találni, hogy ki, miben jó ebben a feladathalmazban és azt kell erősíteni, támogatni. Ha ezek már lazán működnek, húzzák magukkal a többi fejlesztendőt is.

Ha az értékesítés, az ügyfél és reklamációkezelés, a facet to face kommunikáció nem a te asztalod vagy jól jönne egy kis segítség, keress bizalommal!

Weboldal: wwm.hu