Partnereink

Mi a küldetésünk?
Szeretnénk létrehozni a régióban egy olyan oktatási teret, ami választ ad a munkaerőpiac aktuális igényeire.
 
A Green Fox Academy az első 4 hónapos programozó bootcamp Magyarországon. Profi csapatuk segítségével junior szintű programozókat képeznek Budapest szívében, és a képzés sikeres elvégzése után az elhelyezkedésben is segítenek hallgatóinknak.
Facebook Pagelike Widget
 
Megalapozott vezetést, szakmai tudást, közlekedési kultúrát csak lelkiismeretes felkészítés adhat, ahol a képzés a tanuló(ügyfél) és a közlekedés biztonságát szolgálja.
Facebook Pagelike Widget

Ha valami újra vágysz a nyelvoktatásban, nálunk jó helyen jársz. Megmutatjuk, hogy a nyelvtanulás lehet élvezetes is, ha a céljaid és a személyiséged állnak a fejlődésed középpontjában, és nem a száraz tananyag. Úgy motiválunk, hogy örömmel és érdeklődve járj el a tanfolyamokra. Új módszerek, új lehetőségek, friss, modern tananyagok, és beszédközpontú tanárok – gyere, ismerj meg minket!:)

Facebook Pagelike Widget

Fő célunk, hogy hidat képezzünk a vállalatok és jövőbeni kollégái között, mert hisszük, hogy napjaink hatékony és motivált munkavállalóinak teljesítményét nem az határozza meg, hogy hol és mikor dolgoznak, hanem az, hogy megfelelnek-e a jövő egyik legnagyobb kihívásának, a rugalmasságnak (resilience).

Facebook Pagelike Widget

Létrehoztunk egy iskolát, ahol HR szakemberek tanítanak HR szakembereket: kezdőket, rutinosakat, vezetőket. Egy iskolát, ahol HR szakemberek adják át 18 év gyakorló vezetőként szerzett tudásukat tematikusan, gyakorlatorientáltan, CSAK A LÉNYEGre koncentrálva. Semmi mellébeszélés – színtiszta gyakorlat.

Facebook Pagelike Widget

Különböző iparágban /főként pénzügyi, telco és gyógyszeriparban/   IT tanácsadóként, üzleti elemzőként, projektvezetőként, vagy épp hard skill trénerként szerzett tapasztalatomat szeretném átadni a hallgatóknak, gyakorlatorientált képzéseimet. Önmegvalósítok és közben segítek másoknak megvalósítani az álmaikat.

Facebook Pagelike Widget

Szőke Kinga Faircoaching

Life és business coach, közgazdász, egy 10 éves kislány édesanyja. A coaching egy kreatív folyamat, amelyben végigkísérem és támogatom a másik felet, hogy megtalálja a számára legoptimálisabb megoldást a problémájára. Önismeret, emberközeliség, kíváncsiság és hit a másik emberben, hogy képes kihozni magából a legjobbat – ezek jellemeznek engem. Bővebb információ weboldalamon található.

Facebook Pagelike Widget