Tanfolyamok díja, fizetési és lemondási feltételek

Tanfolyamok valamint a bölcsődei ellátás díja tételesen külön oldalon érhető el: 

A tanfolyam vagy kapcsolódó képzési szolgáltatás teljes díját (vagy esetleges részletfizetési konstrukció esetén az adott részlet összegét) átutalással lehet egyenlíteni számlánk vagy előlegszámlánk alapján 8 napos fizetési határidővel. Az online és tantermi tanfolyamok esetében is a képzés díját a tanfolyam kezdési időpontjáig szükséges kiegyenlíteni. Az ettől eltérő fizetési igények vagy feltételek esetén a Academy4MoMs Kft. írásbeli engedélye és/vagy érvényes szerződés megléte szükséges. A fizetési feltételekről visszaigazolásunkban tájékoztatjuk a megrendelőt/résztvevőt, illetve azok internet oldalunkon is megtalálhatók. Amennyiben a számla vagy előlegszámla kifizetése a jelzett fizetési határidőig nem történik meg, a mindenkori jegybanki alapkamat kétszeresét számoljuk fel, mint késedelmi kamatot.

A tanfolyami részvétel lemondását csak írásban és a tanfolyam kezdetét megelőzően fogadjuk el. Térítésmentesen lemondható vagy új időpontra áttehető a részvétel a tanfolyam kezdete előtt 10 munkanappal vagy korábban. Amennyiben a jelentkező a visszalépését a tanfolyam kezdetét megelőző 10–6 munkanap között jelzi, akkor a tanfolyami listaár 50%-át ( fedezi a befizetett regisztrációs díj ), ha 5 munkanapon belül, akkor 75%-át, amennyiben a jelentkező minden írásbeli visszajelzés nélkül marad távol a tanfolyamtól, akkor a teljes tanfolyam teljes listaárát számítjuk fel a képzést hivatalosan megrendelő, költségét vállaló félnek.

Személycsere megoldható, amennyiben azt a képzés kezdete előtt legalább 2 munkanappal Megrendelő írásban jelzi, és – ha a tanfolyamhoz elektronikus tananyag jár – akkor annak lehívása és aktiválása nem történt meg. Az elektronikus tananyag lehívása / aktiválását követően új résztvevőhöz való társításra nincs lehetőség, ezen esetben a tananyag díját ismételten ki kell fizetni.