Önéletrajz és motivációs levél tanácsadás

15 000 Ft

Az önéletrajz írás egy időigényes projekt, alapos munka szükséges, hiszen a személyes megjelenést megelőzően ezzel már eladjuk magunkat a cégnek. Ez a saját “brandünk” bemutatásának első lépése!

Motivációs levél pedig a saját írott Elevator Pitch-ünk 🙂

Cikkszám: 6144 Kategória:

Leírás

Készülj tudatosan a pályázásra

Az önéletrajz és motivációs levél megírása egy időigényes projekt, alapos munka szükséges, hiszen a személyes megjelenést megelőzően ezzel már eladjuk magunkat a cégnek. Ez a saját “brandünk” bemutatásának első lépése!

Ezer+1 kérdés merül fel ilyenkor. Mit írjak bele? Mit ne írjak bele? Mit kezdjek a GYED, GYES idejével? Nem is 1 gyerek után, kapásból 3, na de az már legalább 7 ha nem 9 év….. Csak gyűlik és gyűlik a kérdés és nem látod, hogy vágj neki a gondolataid rendbetételének?

Segítek, hogy továbblendülj a “káosz és tanácstalanság” állapotából!

Miért és mire van szükséged a gondolataid rendezéséhez?

Próbáld meg összeszedni a gondolataidat, frissíteni a már meglévő anyagaidat, meggyőzőnek érzed? Ha hiányérzeted van, akkor fordulj hozzánk. Azt tudtad, hogy minden pozícióhoz külön-külön önéletrajz szükséges? Na ugye nem. Beszéljünk, segítünk!Mire is van szükség? Elhatározásra, hogy tenni akarsz, hogy készülni akarsz, hogy tudatosabb legyél és kitartó! Végigkísérünk az úton, így elindulhatsz a jó irányba!

Miben segíthetek Neked az önéletrajzoddal és motivációs leveleddel kapcsolatosan?

Megbeszéljük, hogy mi a célzott pozíció, majd átnézzük az önéletrajzodat és motivációs leveledet, majd véleményezzük, hogy mennyire versenyképes, milyen a tartalma, szerkezete, mennyire passzol a hirdetéshez, amelyhez készül.

Elmondjuk az észrevételeinket. Mi jó benne, mi nem, mi passzol, mi az ami kevésbé, mi releváns, mi az ami túl sok vagy épp túl kevés. Segítünk megfogalmazni a tapasztalataidat, vonzóvá alakítjuk a cv-det, ezzel összhangban elkészül a motivációs leveled is.

Átnézünk pár professzionális önéletrajz mintát, ami alapján jobban látod, mire is lenne pontosan szükség, motiváló segítség lehet a saját önéletrajzod elkészítésében.

Az átdolgozott anyagokat újra megnézzük, de ebben az esetben már nem szükséges találkoznunk! Minden esetben visszajelzünk!

Miért találkozzunk?

Tudtad, hogy minden CV-nek passzolnia kell a megpályázni kívánt pozícióhoz?

Tudtad, hogy vannak rejtett kulcsszavak, amikre ugranak a HResek?

Tudtad, hogy a színeknek varázserejük van?

Miért Tőlem kérj segítséget?

Marketing blabla helyett jöjjenek a tények!

Szívvel lélekkel HR-es vagyok

Lassan 11 éve belecsöppentem a HR világába, voltam nagyon lent és nagyon fent, de azt mondják, hogy ez mindig jellemző volt rám, segíteni akartam. Hallgattam, támogattam, szerveztem, nyomoztam, de nem adtam fel és addig mentem, amíg megoldás nem lett.

Anyaként más a világ

3,5 éve született meg kisfiam, akinek az Academy4MoMs indulását köszönhetem. Nélküle és a családom nélkül továbbra is taposnám a multik világát.

Én is átmentem ezen

3 éve saját 2 csoportos családi bölcsődémet, 2.5éve pedig az Academy4MoMs-ot is vezetem. Közben részt vettem projketmunkákban, tanácsadóként jelenleg is segítek. Így testközelből tapasztaltam a nehézségeket.

Mennyibe is kerül?

Minden esetben egy rövid skype, zoom, vagy messenger találkozó előzi meg a konzultációt, melyen átbeszéljük miért is fordultál hozzám, mivel készüljek az első konzultációra.

Csomagjaink egy felépített konzultációs folyamatot valósítanak meg a siker érdekében az 1 alkalmas konzultációt követően, minden esetben az 1 alkalmas konzultáció az első lépés.

Konzultáció

  • 15.000 Ft/Alkalom
  • 1 alkalom – 60 perces konzultáció

Alapcsomag

  • 20.000 Ft/Csomag
  • 2 alkalom x 60 perces konzultációTartalmaz: 2 alkalmas konzultációt

Extra konzultáció

  • 10.000 Ft/Alkalom
  • 1 alkalom – 60 perces konzultációCsak csomagokhoz, kiegészítő alkalom szükségesnek ítélt témában