Munkaügyi tanácsadás

25 000 Ft

Szeretnél visszatérni a munka világába, de nem tudod, hogy merre indulj el? Egyeztettél már Munkáltatóddal, de nem vagy nyugodt a felkínált lehetőséggel kapcsolatosan? Azoknak akik segítséget kérnek az újbóli munkábaállás adiminsztratív részeinek értelmezésében, esetleges munkaviszony megszűntetésre való felkészülésben. Akkor keress meg, egyeztessünk!

Cikkszám: 6107 Kategóriák: ,

Leírás

Kihívások kezelése gyermekvállalást követően
Azoknak akik segítséget kérnek az újbóli munkábaállás adiminsztratív részeinek értelmezésében, esetleges munkaviszony megszűntetésre való felkészülésben.

Időbeosztás: 1 alkalom 90 perc. Havonta maximum 5 tanácsadást tudunk vállalni

Platform: Személyesen vagy Google Meets-en keresztül is

Alapcsomag: bevezető ár augusztus 31-ig: 1 alkalmas tanácsadás 15.000.- Ft ( szeptember 1-től: 25.000.- Ft ). Utókövetés: 2 hónapon belül 4 kérdezési lehetőség: 12.500.- Ft

1. Vágjunk bele!
Személyes vagy online találkozást megelőzően bekérünk tőled információkat, az összes releváns iratot, átolvassuk őket, és számításokat készítünk a rendelkezésre álló információk alapján. Tételesen az alábbiakra számíthatsz tőlünk: szabadságok száma, végkielégítés összege, felmondási időre megillető bér összege, cafetéria kérdése.
Jelentkezés formunkon keresztül!

2. Mi is történik a tanácsadáson?
A személyes vagy online tanácsadás keretében elemezzük a helyzetedet, megbeszélve, hogy mi az elképzelésed, céljaid, elvárásaid.

Megnézzük, hogy a hatályos törvényi szabályozás szerint mennyire reális az elképzelésed.

Átbeszéljük a kimeneti lehetőségeket, potitív és negatív irányt egyaránt. Fontos, hogy minden helyzetre a megfelelő reakciót tudd adni.

Megbeszéljük a kommunikációs stratégiát, mit szabad és mit nem, fontos, hogy felkészülten érkezz majd az egyeztetésre Munkáltatóddal.

Közösen kidolgozunk egy olyan stratégiát, mellyel komfortos vagy és egyedül is magabiztosan tudod érdekeidet képviselni.
Mini jogszabálygyűjtemény, ha van időd olvasni   ( elérhető hamarosan )

3. Utókövetés
Utólagos konzultáció keretében segítünk az ügyed lezárultáig 2 hónapon belül 4 kérdezési lehetőséggel. Ez az alapszolgáltatáson felül külön igényelhető.
Kérdésed van? Írj Nekem!