Üzleti partnereink - támogatóink

Célunk, hogy vásárlóinkat a várandósság kezdetétől egészen a csöppség óvodás évei kezdetéig végigkísérhessük és támogassuk. Hiszünk mottónkban, miszerint „új csillag születik” és minden újdonsült kis csillag speciális igényét igyekszünk kiszolgálni a legmaximálisabb mértékig.

Facebook Pagelike Widget

Mi anyukák nagyon jól tudjuk, hogy az Élet nem csak kihivasokbol áll, hanem sok sok szeretetből is amit gyermekeink adnak nekünk. De van Élet a gyerekeink mellett is, nem szabad hagyni, hogy a vágyaink és az „Én“-ünk háttérbe szoruljon. És ugye kinek nincs szüksége motivációra?! A csoport ereje nagyon nagy. Egy valamire figyelj oda: ha nem kérdezel, választ sem kapsz 🙂 

Facebook Pagelike Widget

MaszatVilágban mindenki megtalálhatja a saját, kreatív mesevilágát, legyen az gyermek vagy felnőtt. Célunk, hogy már 1 éves kortól, kreatív foglalkozásaink révén, maradandó élményeket adjunk a babáknak és mamájuknak. Emellett fontos küldetésünknek tekintjük, hogy a kreatív önkifejezést beleépítsük a családok mindennapjaiba, így komplex foglalkozásainkat kézügyességfejlesztő játékokkal, megvásárolható játékcsomagokkal egészítjük ki. Ahhoz, hogy teljes legyen a kép, minden alkalmunkon más-más világba kalandozunk. Ehhez segítségül hívjuk a gyerekek nagy kedvencét, a kicsit félénk, de annál barátságosabb MaszatNyuszit, illetve hangszereket, bábokat és a szivárványos ejtőernyőt. A babák kézügyességfejlesztése mellett az óvodás korosztály felé is nyitunk. Számukra kreatív táborokat, tematikus alkalmakat, kreatív szülinapokat szervezünk. Szívesen kapcsolódunk számunkra fontos ügyekhez, elsősorban olyanokhoz, amelyek a családokat, azon belül az anyákat támogatják. Így kapcsolódunk professzionális gyermeksarok-illetve játszóház szolgáltatásunkkal az Academy4Moms csapatához.

Facebook Pagelike Widget